19 / 04 / 2024

mahal sancaktepe ada havadan videosu

mahal sancaktepe ada havadan videosu

12 katlı 3 blok halinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada projesi İstanbul Anadolu yakasında yer alıyor. Denge Yapı imzası ile hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi toplam 144 adet konuttan meydana geliyor

Mahal Sancaktepe Ada Evleri'nin havadan yeni videosu!

144 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Ada projesi İstanbul Anadolu yakasında yükseliyor. 12 katlı 3 blok halinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 3 farklı tip 2+1 daire ve bir tip 3+1 daire şeklinde tasarlandı

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 12 katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi ne zaman?

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler devam ediyor!

SANCAKTEPE'DE inşa edilen Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler başladı!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

mahal sancaktepe ada havadan videosu Haberi

mahal sancaktepe ada havadan videosu


Mahal Sancaktepe Ada Konutları'nın havadan görüntüleri için...