26 / 04 / 2024

mahal sancaktepe denge yapı evleri

mahal sancaktepe denge yapı evleri

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe'de 2+1 daire fiyatları 188 bin 500 liradan başlıyor...

Mahal Sancaktepe'de 3+1 daireler 291 bin TL!

Denge Yapı imzası taşıyan Mahal Sancaktepe'de daire fiyatları 188 bin 550 TL'den başlıyor. Mahal Sancaktepe'de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı devam ediyor...

Mahal Sancaktepe Denge Yapı Evleri'nde 188 bin 550 TL!

Fiyatların 188 bin 550 TL'den başlangıç gösterdiği Mahal Sancaktepe projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sağlanıyor...

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de bayram kampanyası!

Denge Yapı, İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde bayramı kampanyayla karşılıyor. 346 daireden oluşan projede hemen taşınılabilen evlerde peşinatlar ise bir yıl sonra ödenebilecek.

Mahal Sancaktepe’de bayram kampanyası başladı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 12 katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi ne zaman?

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da teslimler başladı!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar taşınma heyecanı yaşıyor.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda 140 bin TL'ye 1+1 ev!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe projesinde evler önümüzdeki aylarda başlayacak. Projenin 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası ise ilgi görmeye devam görüyor..

mahal sancaktepe denge yapı evleri Haberi

mahal sancaktepe denge yapı evleri



Geçen yıl Temmuz ayında metrekaresi ortalamada 1.750 liradan satışa çıkan Mahal Sancaktepe, bir yılda alıcısına yüzde 25 ila 30 seviyesinde kazandırdı. 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Mahal Sancaktepe’nin teslime kadar en az yüzde 25 daha prim yapması bekleniyor.


 


İstanbul’un en hızlı gelişen lokasyonlarından Sancaktepe’de Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenlerin tercihi oldu. Bir yıl önce metrekaresi ortalama 1.750 liradan satışa çıkan Mahal Sancaktepe aradan geçen...