25 / 04 / 2024

Mahall Ankara mağazaları satılıyor

Mahall Ankara mağazaları satılıyor

Türkler İnşaat'ın her türlü altyapı ve üst yapı inşaatını ve yüksek mühendislik projelerim başarı ile gerçekleştirdiğini ifade eden Serhat İnanç, karma projelerini anlattı.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağazaları!

Atakule AVM mağazaları habeirmizde liste şeklinde yer alıyor. Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Mahall Ankara Türkerler ne zaman bitecek?

Toplam 246 daire, 86 yatay ofis, 140 ofis ve 41 mağazadan meydana gelen Türkerler Mahall Ankara Evleri'nde fiyatlar metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor...

Türkerler Mahall Ankara Evleri ödeme seçenekleri 2017!

Bu yıl Nidan ayında teslimlerin gerçekleşeceği Mahall Ankara projesi 246 daire, 86 yatay ofis, 140 ofis ve 41 mağazadan meydana geliyor. İşte Türkerler Mahall Ankara Evleri ödeme seçenekleri 2017...

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerini Divan işletecek!

Türkerler Holding, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinin işletmesi için Divan Grubu ile anlaşma imzaladı. Divan, Mahall Ankara ve Mahall İzmir projelerinde ev sahibi olanlara otel konforunda, ev sıcaklığı ve rahatlığı yaşatacak.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

TOKİ, Mahall Ankara'daki 48 mağazayı ihale edecek!

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilmekte olan Mahall Ankara projesinde yer alan 48 dükkan,i TOKİ tarafından 16 Eylül'de gerçekleştirilecek olan açık artırma ile satışa sunulacak.

Mahall Ankara mağazaları satılıyor Haberi

Mahall Ankara mağazaları satılıyor

Türkler İnşaat'ın her türlü altyapı ve üst yapı inşaatını ve yüksek mühendislik projelerim başarı ile gerçekleştirdiğini ifade eden Serhat İnanç, gayrimenkul sektöründe ise konut, alışveriş merkezi, ofis ve otel gibi farklı kullanım alanlarını bir araya getiren karma kullanım konseptini Ankara, İstanbul ve İzmir'in en önemli lokasyonlannda hayata geçirdiklerini hatırlattı. Şu anda Ankara'da devam eden Mahall Ankara projesinin kaba inşaatının tamamlandığını vurgulayan Serhat İnanç, 2015 yılı içinde Ankara ye İzmir'de iki önemli gayrimenkul projesine başlayacaklarım söyledi. Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta Türkerler İnşaat'ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini...