23 / 04 / 2024

Mahall Ankara satışları

Mahall Ankara satışları

Ankara'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanları ve otelden oluşan ilk çok yönlü karma projesi Türkerler inşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı...

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı!

Ankara’nın ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın yüzde 30’u satıldı. Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013’te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak.

Mahall Ankara’dan 1 milyar TL gelir bekleniyor! Satışa çıktı!

Türkerler Gayrımenkul Eskişehir yolu üzerindeki yeni projesi Mahall Ankara’da konut, ofis, mağaza, otel, city suits’lerden oluşan, 3.000 kişinin yaşayacağı ve tahmini 10.000 kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği bir mahalle konseptini Ankara ile tanıştı

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

TOKİ Ankara satışları resmen başladı! TOKİ'den başkentlilere büyük müjde! 110 bin liraya hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon hemen teslim konutları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Velux Ankara satışa çıktı! Yeni proje!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında yapımına başlanan Velux Ankara projesinde satışlar başladı. Projede evler 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vera West Ankara satışta! Yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapımına başlanan Vera West projesinde satışlar başladı. Projede daireler 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Ankara’da koronavirüs salgını sebebiyle gayrimenkul satışları yüzde 40 düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başkent Ankara’daki gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkilediği, başkentte gayrimenkul satışların yüzde 40 oranında düştüğü, fakat konut fiyatlarının ucuzlamadığı belirtildi.

Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TUİK 2019 Ekim ayı verilerini değerlendirdi. Verilere göre; Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise artış gösterdi.

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışlarına bu ay başlanıyor, satışa sunulacak lojmanlar Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de bulunuyor.

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ankara Akyurt'ta konut satışları patladı!

Konut kredi faizlerinin düşmesi ile birlikte Ankara Akyurt'ta konut satışları patladı.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall Ankara satışları Haberi

Mahall Ankara satışları

Ankara'nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanları ve otelden oluşan ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı. Türkerler inşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak. 


Türkerler inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Mahall Ankara'ya yoğun ilgi olduğunu söyledi. Mahall Ankara'da altı ay içinde satışların yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden Kazım Türker, hem lokasyon hem de mimari ve teknolojik özellikleri ile öne çıktıklarını belirtti. Kazım Türker, "Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinde bulunuyor. 


Eskişehir Yolu Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi... Bakanlıklar, kamu kurumları, özel sektör şirketleri, çok sayıda üniversitenin kampüsü bu aks üzerinde bulunuyor. Bu da projemize olan ilgiyi artırıyor" dedi. 


Ankara'daki ilk çok yönlü karma kullanım projesini hayata geçirdiklerini anlatan Kazım Türker, Mahall...