29 / 03 / 2024

Mahall Bomonti İzmir evleri

Mahall Bomonti İzmir evleri

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir'de satışlar başladı!

Türkerler Holding’in İzmir’de eski Bomonti Fabrikası arazisi üzerine inşa ettiği ‘Mahall Bomonti İzmir’ projesinde satışlar başladı.

Mahall Bomonti İzmir'de metrekaresi 2 bin dolar!

Uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezi yükseliyor: Mahall Bomonti İzmir…Mahall Bomonti, kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı.

Mahall Bomonti İzmir projesi görücüye çıktı!

İZMİR'in Konak ilçesindeki tarihi şaraphane arazisini bir yaşam alanına çevirecek Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtımı yapıldı. Kazım Türker, arazide yer alan 9 fabrika binasının aslına uygun olarak restore edileceğini belirtti.

Mahall Bomonti İzmir basın toplantısı 1 Haziran'da!

Türkerler Holding, şimdi de İzmirlilere keyifli bir yaşam için özgün bir proje hazırladı. Türkerler’in yarım asrı aşkın tecrübesini aktardığı Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım toplantısı 1 Haziran gerçekleşecek.

Mahall Bomonti İzmir'de yarısı peşin ödemelerde 12 ay vade sıfır faiz fırsatı! 

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 457 adet konut inşa edildi.

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim, 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mahal Bomonti İzmir ofislerde erken teslim fırsatı!

Farklı seçeneklerde balkonlu ve teraslı aynı zamanda teknolojik donanımlı Mahall Bomonti ofislerinde erken teslim ve yüzde 18 KDV firmadan fırsatı sunuluyor. 

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı!

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Mahall Bomonti'de yüzde 30 indirim! 60 ay 0 faiz!

Mahall Bomonti İzmir'de yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 30 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir evleri Haberi

Mahall Bomonti İzmir evleri

Koleksiyon, yeni düşünce ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya yaratma anlayışı sayesinde, yaşanılası mekanlar sunmayı amaçlayan konut projelerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Tasarımlarıyla ev mobilyasında yeni yaşam alanı kurguları sunan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en iddialı gayrimenkul projelerinden olan Mahall Bomonti İzmir projesinin örnek dairesinde tercih edilen iş ortağı oldu. Alsancak, Kordon, Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşma imkanı sağlayan Mahall Bomonti İzmir’in örnek dairesinde eşsiz tasarımının yanı sıra tartışılmaz konforuyla yer alan Koleksiyon, proje sakinlerine düşlerindeki yaşam alanını vadediyor.


Koleksiyon’un Özel Hikayeleri Mahal Bomonti’de

Estetik ve zarafetin yumuşaklıkla buluştuğu Suenios yataklar, kullanıldığı mekana hareketlilik katan Bongo puf, yalın hatları ve değişebilen kapak renkleriyle alternatifler sunarken farklı stillere ve dokulara uyum sağlayabilen Antigone depolama üniteleri, net...