25 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan kentsel dönüşüm çalışmaları

Mahmut Çelikcan kentsel dönüşüm çalışmaları

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

Mahmut Çelikcan: Yüreğir Kışla'da örnek dönüşüm yapıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu zor işin altından alnımızın akıyla kalkıyoruz. Kışla Mahallesinde örnek bir dönüşüm sağladık. Bunu tüm Yüreğir’e yayacağız." dedi.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm Yüreğir'in kaderini değiştiriyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Çelikcan, 'Biz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Yüreğir'in kaderini değiştirecek bir çok yeni projemiz ise devam ediyor."

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Mahmut Özgener: İzmir acilen dönüşmeli!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "İzmir acilen kentsel dönüşüme ihtiyaç duyan illerin başında geliyor'' dedi.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Bİ Mirmarlık'ın CEO'su Mahmut Yanmaz, kentsel dönüşüm ve kentin planlanarak yenilenmesi konularında açıklamalar yaptı.

Adana Doğankent sağlık merkezine kavuşuyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, inşaatı devam eden Doğankent Aile Sağlığı Merkezi’nin yıl sonu hizmete açılacağını dile getirdi.

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Mimar Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Mimaride Modern ve Şık Tasarımların Adresi Bİ Mimarlık CEO'su Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüm ve kentin planlanması ile ilgili önemli noktalara dikkat çekti...

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahmut Çelikcan kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Mahmut Çelikcan kentsel dönüşüm çalışmaları

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. 


Vatandaşlarla sohbet eden Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz." Çelikcan, ayrıca hasta ziyaretleri gerçekleştirdi, yeni doğan bebeklerin ailelerine sürpriz yaptı. Sorun ve sıkıntıları da dinleyen Çelikcan, insanların sevinç ve üzüntülerine ortak olup, halkla iç içe olmaya da devam edeceklerini söyledi. Çelikcan, "Seçime endeksli değil, halkımıza hizmet etmenin çabasındayız"...