23 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan kimdir

Mahmut Çelikcan kimdir

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut yapacağız!

Adana Yüreğir Belediyesi ve TOKİ konut hamlesine başlıyor. Belediye, Atakent Mahallesi'ne 600 sosyal konut inşa edecek.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yüreğir kentsel dönüşümünde kimse mağdur olmayacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışması olan Kışla (2. Bölge) Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahmut Çelikcan: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

Başkan Çelikcan, "Bizim ilk amacımız Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkarmaktı. Bunu da başarmış durumdayız. Bunu biraz daha geliştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Adana Yüreğir kentsel dönüşümünün ilk ayağı tamamlandı!

Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan Yüreğir Belediyesi, kısa zamanda adını zirveye yazdırdı. Adana Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçede başlattığı kentsel dönüşüm hamlesinin ilk ayağında mutlu sona ulaşıldı.

Adana Yüreğir'de her kesime dokunan projeler inşa edildi!

Andy-Ar'ın Habertürk'e yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda, Türkiye genelinde 519 ilçe arasında ise 20'nci olan Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Her kesime dokunan projeleri hayata geçirdik" ifadesini kullandı.

Adana Yüreğir'e 30 dönümlük meydan yapılacak!

Adana Yüreğir, ‘Yerinde Kentsel Dönüşüm’ modeli ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Adanalılar tarihi Taşköprü ile bütünleşen 30 dönümlük, sosyal etkinliklerin düzenleneceği kentin en büyük meydanına kavuşacak.

Adana'da kervansaray restorasyonuna engel olan binalar yıkıldı!

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, höyükte kazı çalışmaları devam ederken kervansaray restorasyonu ve Misis Lokman Hekim Camii rekonstrüksiyon çalışmalarının da bir plan dahilinde sürdüğünü söyledi.

Kışla Mahallesi'ndeki dönüşüm sona yaklaşıyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Kentsel Dönüşüm Aileleri'nin katılımıyla düzenlenen 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı.

Mahmut Çelikcan: Çarpık yapılaşmanın tek çözümü kentsel dönüşüm!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tapu konusunda son dönemlerde gelen şikayetler üzerine Akıncılar Mahallesi'nde vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Çelikcan, "Tek çözüm kentsel dönüşüm." dedi.

Yüreğir'in Kışla Mahallesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri Kışla Mahallesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Örnek daireleri gezen meclis üyeleri yetkililerden bilgi aldı.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Kışla Mahallesinde 786 konut ve 43 işyeri inşaatının devanı ettiği birinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarında bir taraftan binalar hızla yükselirken diğer yanda konutların bir kısmında dış cephe cam kaplama ve boyama işlemleri başladı.

Mahmut Çelikcan kimdir?

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kimdir? Mahmut Çelikcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Çelikcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Çelikcan...

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "' Eğer Adana'da Ak Partili dört belediye olarak başarılı olursak 2019' da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok " dedi.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

Mahmut Asmalı kimdir?

Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı kimdir? Mahmut Asmalı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mahmut Çelikcan kimdir Haberi

Mahmut Çelikcan kimdir

Adana Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3 bin metrekare oturum alanlı yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. 

Spor komleksinin içerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvalet yer alacak. Spor kompleksinin temel atma çalışmaları başladı.


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ndeki spor kompleksi inşaatının başladığını belirtti. Kadınların ve erkeklerin ayrı günlerde faydalanacağı spor kompleksi içerisindeki yüzme havuzundan Yüreğir'deki bütün okulların beden eğitimi derslerinde yüzme havuzunu kullanabileceklerini belirtti.


YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU

Başkan Çelikcan, "Atakent Mahallemize yapacağımız spor kompleksinin ardından PTT Evleri Mahallemize de kapalı spor kompleksi yapacağız.  Amacımız kışın yüzmek isteyen vatandaşlarımız başka yerlere gitmeden Yüreğir'de de kapalı yüzme havuzuna...