25 / 04 / 2024

Mahmut Kılınç kimdir

Mahmut Kılınç kimdir

Gelecek 15 yıl içerisinde ‘akıllı kentler’ altyapısına 70 trilyon doların üzerinde yatırım yapılacağını kaydeden ANBA Yayın Grubu Kurucusu ve İnşaat Platformu Sözcüsü Mahmut Kılınç, şunları söyledi:

Türkiye şantiyeler ülkesidir!

Mahmut Kılınç: “Türkiye, devam eden 100 bin adetlik projeleri ile adeta şantiyeler ülkesidir. Söz konusu yatırımların toplam bedeli 300 milyar dolar civarındadır” dedi.

Türkiye'de devam eden 100 bin proje var!

ANBA Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Kılınç: "Türkiye, devam eden 100 bin adetlik projeleri ile adeta şantiyeler ülkesidir. Söz konusu yatırımların toplam bedeli 300 milyar dolar civarındadır" dedi.

Türkiye’de 100 bin şantiye var!

ANBA Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni ve İnşaat Platformu sözcüsü Mahmut Kılınç: “Türkiye, devam eden 100 bin adetlik projeleri ile adeta şantiyeler ülkesidir. Söz konusu yatırımların toplam bedeli 300 milyar dolar civarındadır” dedi.

Mahmut Kılınç: İnşaat sektörü bir araya gelmeli!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden birinin sahibi ve sektörün en önemli örgütlerinden birinin başkanı Mahmut Kılınç inşaat sektöründeki engelleri sıraladı.

ANBA Yayın Grubu inşaat sektörünün Alibaba'sı olmak istiyor!

1985'te kamu yatırımları, ihaleler ve ihale sonuçlarını duyurmak üzere 'Günlük İhale Bülteni' ve 'Haftalık Yatırım, Proje İhale Dergisi' ile yayın hayatına başlayan ANBA, bugün sektörünün en güçlü arama motorlarından birine dönüştü

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Pandemi gayrimenkul sektörünün beklentilerini nasıl etkiledi?

ANBA Yayın Grubu genel yayın yönetmeni Mahmut Kılınç, 2020 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte Kılınç'ın o değerlendirmesi...

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

'Projeli Satış Dönemi' ile inşaata 15 milyar dolarlık katkı!

ANBA Yayın Grubu genel yayın yönetmeni Mahmut Kılınç, öncü olduğu projeleri ve gelecek hedeflerini anlattı...

Mahmut Kılınç kimdir Haberi

Mahmut Kılınç kimdir

Gelecek 15 yıl içerisinde ‘akıllı kentler’ altyapısına 70 trilyon doların üzerinde yatırım yapılacağını kaydeden ANBA Yayın Grubu Kurucusu ve İnşaat Platformu Sözcüsü Mahmut Kılınç, şunları söyledi:


“Dünya şehirleri hızla büyürken, yoğun kentleşme de devam ediyor. Dünyanın önemli kentlerinde, şehir planlamacılarının ve belediyelerin ‘akıllı kentler’ kurulması için tempolu çalışması bulunuyor. OECD rakamlarına göre, dünyada akıllı kentler altyapısına 2030 yılına kadar en az 70 trilyon dolar dolar yatırım yapılacağı tahmin ediliyor. Bazı kaynaklar ise, bu rakamın 90 trilyon doları bulacağını ifade ediyor. Bu da, her yıl ortalama 4 ile 6 trilyon dolar arasında bir yatırım yapılması anlamına geliyor. Dünya şehirleri böylesi bir gelişimin içindeyken, İstanbul’da bir karmaşa yaşanıyor. Dünya şehirlerinde 70 trilyon dolarlık ‘akıllı kent’ seferberliği sürerken, İstanbul kaos içinde! Plansız kentleşme,...