07 / 05 / 2024

Mahmut Özgür Huşan

Mahmut Özgür Huşan

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Özgür Huşan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş'tan Tayyip Erdoğan'a akaryakıt yanıtı geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sözlerine cevap verdi.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Mahmut Özgür Huşan Haberi

Mahmut Özgür Huşan

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Özgür Huşan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Kendine ait arsalar üzerine veya başkalarına ait arsalarüzerine kat karşılığı bina,fabrika,depo ve benzeri yapılar inşa etmek,ettirmek,tamamını veya bir kısmını satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No:408...