28 / 03 / 2024

Mahmut Sefa Çelik kimdir

Mahmut Sefa Çelik kimdir

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ta çalışmaya ne zaman başladı? Ne zaman Servet GYO Genel Müdürü oldu? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Geleceğin konutları 4 akımla şekillenecek!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, geleceğin konut trendlerine 4 akımın şekil vereceğini söyledi. Çelik, "Sürdürülebilirlik, duyarlı mimari, birlikte yaşam ve yapay zeka sektöre yön verecek" ifadesini kullandı...

Sinpaş GYO'da yönetim kurulu üye değişikliği!

Sinpaş GYO yönetim kurulu üyelerinden Osman Akyüz'ün yerine, genel kurul onayına sunulmak üzere Mahmut Sefa Çelik'in yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi...

Mahmut Sefa Çelik: Müşterilerin caymasından korkuyoruz!

Yeni Tüketici Kanunu’na göre, ön ödemeli konut satışıyla ev alan tüketicinin sözleşmeden geri dönerek parasını alabildiğini belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, “Müşterilerin caymasından korkuyoruz” dedi

Sinpaş'tan Dubai'de 45 milyon TL'lik görüşme!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon alınıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu.

Mahmut Sefa Çelik: Gayrimenkul sektörü 2015'te yüzde 4 büyür!

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, 2014'ün Sinpaş Yapı için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2015'e de bu ivmeyi hiç kaybetmeden aynı hızla devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Seslikaya tarafından kuruldu.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Mahmut Sefa Çelik kimdir Haberi

Mahmut Sefa Çelik kimdir

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

1975 yılında Ankara'da doğan Mahmut Sefa Çelik, 1993'te Kabataş Erkek Lisesi'ni bitirdi. Çelik 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 1999- 2001 yılları arasında Sinpaş Aqua City Projesi’nde şantiye şefliği, 2002 ve 2004 yılları arasında Seranit Granit Seramik San. A.Ş.' de Dış Ticaret Müdür Yardımcılığı, 2004-2005 yılları arasında Seranit Bilecik Fabrikasında çeşitli tevzi yatımlarının yöneticiliğini yaptı. 2005 yılında İstanbul'da Sinpaş Genel Merkezinde Proje Planlama ve İdari İzin Süreçlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirilen Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Holding şirketlerinden Saf GYO A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi, Servet GYO A.Ş.’de Genel Müdür, Batı Ege Gayrimenkul A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi, Oswe Real Estate Gmbh, İcra Kurulu Üyesi, Kat Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Ottoman Gayrimenkul Yatırımları...