25 / 04 / 2024

mahmutbey gişeler trafik sorunu

mahmutbey gişeler trafik sorunu

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kiralık gişeler! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait 53 müze ve örenyeri gişe 9 yıl süreyle kiraya verilecek. geçici teminat tutarı 20 milyon TL olan ihalede muhammen bedel yıllık  153.5 milyon TL olarak belirtiliyor.  İhale 24 Ekim ’de Ankara ’da gerçekleştirilecek. 

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

İkitelli Mall of İstanbul yeni fiyat listesi!

Mahmutbey gişelerine ve MASKO'ya yakınlığıyla dikkat çeken Mall of İstanbul İkitelli projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey gişelerinin taşınması meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Yeni konut projelerinin gözde bölgesi Mahmutbey'de trafik sorunu çözülmeli!

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

mahmutbey gişeler trafik sorunu Haberi

mahmutbey gişeler trafik sorunu

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.  Ancak çalışmalar nedeniyle her iki yönde şerit daraltıldığı için zaten yoğun olan trafik katlanarak arttı. Bağcılar Basın durağından yaklaşık 4 km uzaklıktaki gişelere araçla ulaşım 1 saate kadar çıkarken, tempolu yürüyüşle 40 dakikada kat edebiliyoruz.


YAVUZ Sultan Selim Köprüsü'nün açılmasının ardından trafik yükü daha da artan ve özellikle işe gidiş, çıkış saatlerinde adeta kilitlenen MahmutbeyMahmutbey’de ‘serbest geçiş’ çalışmaları başladı 4 km araçla 1 saate çıktı gişelerinde trafiği rahatlatmak için çalışmalar başladı.


Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş sistemi kurulması için dün harekete geçilirken, 2 ayda işlemlerinin tamamlanacağı açıklandı. Mahmutbey gişelerde her iki yönde şerit daraltması uygulaması yapılırken, çalışmaların bitmesinin ardından geçişler gişelerden...