26 / 04 / 2024

mai residence fiyatları

mai residence fiyatları

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Mai Residence kampanyasında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı. 'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak.

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

Mai Residence'da ev sahibi olmak için son gün bugün!

FERYAPI'NIN, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da teslimler 2015 yılının mart ve eylül aylarında gerçekleştirilecek. Projede ödemelerin bir yıl ötelendiği kampanya bugün sona eriyor.

Mai Residence adres!

Mai Residence adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Fer Yapı Mai Residence projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 Mart'ta, ikinci blok teslimlerinin ise 2015 Ekim'de yapılması planlanıyor...

Mai Residence Kartal satılık!

Mai Residence Kartal satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence projesi!

14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde inşa edilen Kartal Mai Residence projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Mai Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mai Residence satılık daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence iletişim!

Fer Yapı imzası ile hayat geçirilen Mai Residence konut projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. Kartal Mai Residence iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mai Residence'ta 2. blokta teslimler Mart 2015'te!

2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde hem konut hem home office yer alıyor. Projede yer alan 2. blokta teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor.

Mai Residence'ta ödemelere Eylül 2015'te başlayın!

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blokta toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Mai Residence'da oturduğunuz yerden ödeyin!

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok halinde yükselen Mai Residence projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Mai Residence'da fiyatlar 317 bin TL'den başlıyor!

Mai Residence; gençlere, yeni evli ya da evlenmek üzere olan, kısacası ilk yatırımını yapmak isteyen çiftler için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuyor. Mai’de peşin satış fiyatı 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kartal Mai Residence projesinde ilk blok hemen teslim!

Fiyatların 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ödemelere 1 yıl sonra başlanıyor. Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence'ta Fer Yapı imzası bulunuyor.

Kartal Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de yapılacak!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. Fiyatların 330 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanan projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

mai residence fiyatları Haberi

mai residence fiyatları

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Sosyal alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılırken projede  24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor.


Toplam 213 konut ve 144 home...