18 / 04 / 2024

mai residence kampanya

mai residence kampanya

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence hemen teslim etapta ödemeler 1 yıl sonra!

FERYAPI, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olma imkanı tanıyan kampanya, yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlıyor.

Fer Yapı'dan duble kampanya!

FER Yapı hayata geçirdiği ofis ve konut projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Şirket tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler peşinatsız ara ödemesiz ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

İlk blok teslimleri bu yıl Mart ayı içerisinde yapılacak olan Fer Yapı Mai Residence fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Mai Residence kampanyasında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı. 'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak.

Mai Residence'ta evini seç, ödemelere 1 yıl sonra başla!

Fer Yapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, konut alacaklar hiç para ödemeden evini seçip yerleşiyor, ödemeler ise bir yıl sonra başlıyor.

Mai Residence kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor. İşte Mai Residence kampanyalı ödeme planı...

Mai Residence ödemeleri erteliyor!

Mai Residence 'ta düzenlenen kampanya kapsamında 3 bin 500 liraya karşılık gelen yüzde 1 peşinatı ödeyip, ödemeleri 1 yıl ertelemek mümkün. Mai Resindence'da yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Mai Residence'ta 3 bin 500 peşinle Adalar manzarası!

Fer Yapı’nın, Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’ta teslimlere az kaldı. Yüzde 1 peşinatla daire seçtirip, ödemeleri 1 yıl ötelediği kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Mai Residence ilk blok teslimleri Mart 2015'te!

Yüzde 1 peşinatla evlendiriyor FerYapı'nın, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da ilk blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim ediliyor...

Mai Residence kampanyasında son tarih 28 Aralık!

Kartal E-5 üzerinde hayata geçirilen Mai Residence'da teslim heyecanı yaşanıyor. FerYapı'nın inşa edittiği projede yüzde 1 peşinatla ödemelerin 1 yıl sonra yapıldığı kampanya devam ediyor.

Mai Residence’da 3 bin 500 TL’ye ev sahibi olmak için son 5 gün!

FerYapı’nın, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’da teslim heyecanı yaşanıyor. İlk blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor.

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

mai residence kampanya Haberi

mai residence kampanya

Markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Gayrimenkul sektörüne bir ilki getiren Evdekifırsat.com, markalı konut projelerinden ev almak isteyenlere “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Evdekifırsat.com üzerinden satışa sunulan Mai Residence projesinden ev sahibi olmak isteyenler evdeki mutluluk fırsatını yakalıyor, peşinat ödemeden ve uygun vade seçenekleriyle hemen evini teslim alıyor.


Aradığınız ev 1490 TL’den başlayan taksitlerle Mai Residence’da

Evdekifirsat.com, Bağdat Caddesi’nde aradığı evi bulamayanlar için Mai Residence’da kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık bir mesafede bulunan Mai Residence projesinde 1490 TL’den başlayan taksit imkanları Evdekifırsat.com’da peşinatsız ve hemen...