23 / 04 / 2024

mai residence ödeme planı

mai residence ödeme planı

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede Fer Yapı imzası bulunuyor. Mai Residence Kartal projesinde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor.

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence ödemeleri!

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...

Mai Residence kampanyası!

Mai Residence kampanyası kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan proje Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Mai Residence kampanyasında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı. 'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak.

Mai Residence kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor. İşte Mai Residence kampanyalı ödeme planı...

Mai Residence kampanyasında son tarih 28 Aralık!

Kartal E-5 üzerinde hayata geçirilen Mai Residence'da teslim heyecanı yaşanıyor. FerYapı'nın inşa edittiği projede yüzde 1 peşinatla ödemelerin 1 yıl sonra yapıldığı kampanya devam ediyor.

Mai Residence'ta taksitlerinizi ödemeye, evinizde otururken başlayın!

Toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence projesinde taksitler 1 sene sonra Eylül 2015'te ödenmeye başlıyor. Proje Kartal metro durağına 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Mai Residence'dan bayram kampanyası!

Kartal Mai Residence'da Kurban Bayramı'nda evini yeni alan müşterilerine, peşinat tutan ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. Adalar manzaralı projede yüzde 1 ödeme yapılarak ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

FerYapı Mai Residence'da Oturduğunuz Yerden Ödeyin kampanyası!

FerYapı Kartal Mai Residence'da 'Oturduğunuz Yerden Ödeyin' kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay 0,70 faiz oranı ile sunuluyor

Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

İstWest ve iTower gibi sembol projeleri İstanbul’a kazandıran FerYapı, şimdi de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatını sunuyor. FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal Mai Residence’da ‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyasını başlattı...

Mai Rezidans Fer Yapı nerede?

Mai Rezidans Fer Yapı nerede sorusunun yanıtı hem krokili hem de adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Kartal Fer Yapı Mai Rezidans'ta 184 bin 730 TL'ye home ofis!

Taksit ödemelerinin 18 ay ertelendiği Kartal Fer Yapı Mai Rezidans projesinde 60 aya kadar 0,53 faiz oranı ile vade yapılıyor. Projede bulunan daireler 275 bin 618 TL'den, home ofisler ise 184 bin 730 TL'den satılıyor...

Mai Residence Kartal fiyat listesi! 275 bin 618 TL'ye 1+1!

Mai Residence Kartal fiyat listesi kapsamında sarı blokta yer alan 1+0 ev ofisler 184 bin 730 TL'den, turuncu blokta yer alan daireler ise 275 bin 618 TL'den satılıyor...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız yüzde 1 KDV'yle!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde uygulanan kampanya dahilinde peşinat ve ara ödeme uygulanmadan daire sahibi olunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinat yok, ara ödeme yok!

Peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçeneklerinin sunulduğu Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler bir yıl sonra başlıyor. Projedeki daireler stüdyodan 2+1 'e kadar çeşitlilik gösteriyor.

Kartal Mai Residence'ta 0 peşinatla! Ödemelere Mart 2016'da başla!

Ödemelerin 2016 yılının Mart ayında başlayacağı ve Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesinde ara ödeme yapılmadan peşinatsız 1 yıl ödeme yapmadan konut sahibi olunuyor.

mai residence ödeme planı Haberi

mai residence ödeme planı

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Residence Kartal'da ödemelere bir yıl sonra başlanıyor. Mai Residence Kartal'da fiyatlar 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Fer Yapı tarafından inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. Projede ilk blok hemen teslim edilirken, 2015 yılının Eylül ayında da ikinci etap teslim ediliyor.


Ara ödemesiz ve peşinatsız daire sahibi olunan projenin sosyal alanları arasında; mini müzik stüdyosu, VIP lounge, kat bahçeleri, depo alanları, sinema odası, kafeler, çok amaçlı salon, mağaza ve fitness salonu mevcut.


Lokasyon olarak  Kartal'da E-5'in hemen yanında yükselen projede 1+1 daireler 345 bin TL, 2+1 daireler 400 bin TL, 3+1 daireler 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 



Fer Yapı Mai Residence...