23 / 04 / 2024

Mai Residence projesi

Mai Residence projesi

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Mai Residence'da ev sahibi olmak için son gün bugün!

FERYAPI'NIN, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da teslimler 2015 yılının mart ve eylül aylarında gerçekleştirilecek. Projede ödemelerin bir yıl ötelendiği kampanya bugün sona eriyor.

Mai Residence'ta ödemelere Eylül 2015'te başlayın!

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blokta toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Mai Residence'ta ödemelere 1 yıl sonra başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçirilen Mai Residence projesi, Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

FerYapı'dan Mai Residence için bayram kampanyası!

Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay ile sunulan Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine taşınabiliyor...

Mai Residence projesinde şimdi peşinatınızı ödeyin, evinizi seçin!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde, Fer Yapı tarafından yaşama geçirilen Mai Residence projesi, 11 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 1 KDV ile satış sürecine devam ediliyor...

Mai Residence'da peşinat ve taksitleri 12 ay sonra ödeyin!

Kartal Mai Residence'da 'Oturduğunuz Yerden Ödeyin' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay 0,70 faiz oranı ile sunuluyor...

Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

İstWest ve iTower gibi sembol projeleri İstanbul’a kazandıran FerYapı, şimdi de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatını sunuyor. FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal Mai Residence’da ‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyasını başlattı...

Fer Yapı Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+1 dairelerin 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin ikinci etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması bekleniyor.

Mai Residence: Bu manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Residence projesi Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede ilk bloğun teslimi hemen yapılırken ikinci blok 2015 yılının Eylül ayında teslim ediliyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ara ödemesiz, 0 peşinatla!

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Kartal Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de yapılacak!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. Fiyatların 330 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanan projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Kartal Mai Residence projesi'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Kartal'da inşaa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Kartal Mai Residence'da daire fiyatları 326 bin TL'den başlıyor...

Fer Yapı Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! 0 peşinatla!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Kartal'da inşa ediliyor.Peşinatın 1 yıl ötelendiği Fer Yapı Mai Residence projesinde taksit ödemeleri de isteğe göre 1 yıl ötelenebiliyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla! 326 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 326 bin TL'den başlangıç gösterdiği Fer Yapı Mai Residence projesi kapsamında peşinatsız ödemeli kampanya devam ediyor. Proje kapsamında 1 yıl ötemeli ödemeler de yapılıyor.

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da 298 bin TL'ye! Taksitleri 1 yıl ötele!

Taksitlerin bir yıl ötelendiği kampanyanın uygulandığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ayrıca peşinatsız ara ödemesiz seçenekler de sunuluyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da 0 peşinatla! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Peşinatsız ara ödemesiz satışların yapıldığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlayacak. Proje kapsamında yer alan daireler için ödemeler Mart 2016'da başlayacak.

Fer Yapı Mai Residence satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesi 35 ve 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Fer Yapı Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mai Residence projesi Haberi

Mai Residence projesi

Ortak alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 213 konut ve 144 home ofisten meydana geliyor.


Konum bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılırken projede  24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme ödeniyor. Projede aylık...