25 / 04 / 2024

Makyol İnşaat kiralık daireler

Makyol İnşaat kiralık daireler

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Günübirlik kiralık evlere 1.3 milyon lira ceza!

Günübirlik kiralık evlerde denetimler tam ga devam ediyor. Denetimler kapsamında günübirlik kiralık evlere 1 milyon 362 bin 317 lira ceza kesildi...

Makyol İnşaat kiralık daireler Haberi

Makyol İnşaat kiralık daireler

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.


Bugüne kadar adını köprü, otoyol, havalimanı gibi projelerle duyuran Makyol, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. Şirket, 5 yıl içinde üretmeyi hedeflediği 5 proje için gayrimenkul geliştirilebilecek 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.


Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerin Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu da olacağını kaydetti. Projeler içinde en küçük arazinin Beylikdüzü olduğunu dile getiren Tüfekçi, Bahçeşehir Akbatı Alışveriş Merkezi yanındaki arsalarında yapacakları projenin yüzde 20 daha büyük olacağını söyledi.


‘Doğru zaman, doğru yer’


Arazi stoklarına rağmen konut üretimi için beklediklerini belirten Tüfekçi, “Makyol’un inşaat sektöründe elde...