20 / 04 / 2024

Makyol İnşaat satış ofisi

Makyol İnşaat satış ofisi

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Projesi'nde toplam 500'ün üzerinde konutun yer alması planlanıyor.İşte Makyol İnşaat Esenyurt Projesi iletişim bilgileri...

Makyol İnşaat 5 yıl içinde 5 proje hedefliyor!

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi Eyüpsultan’da açıldı.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Makyol İnşaat satış ofisi Haberi

Makyol İnşaat satış ofisi

Makyol İnşaat Esenyurt Projesi Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında 20 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Proje için çizimler seçim sonrasında hazırlatılması planlanıyor.


Makyol İnşaat Esenyurt Projesi iletişim bilgileri 0212 351 41 51.


Makyol İnşaat'ın, Beylikdüzü Makyol Yaşam'dan sonra Esenyurt'taki yeni projesi Akbatı Alışveriş Merkezi'nin tam karşısında yer alacak. Projede toplam 500'ün üzerinde konut yer alacak.


Esenyurt Projesi konum bilgisi kapsamında TEM yolu üzerinde, Esenyurt Gişeleri'ne gelmeden Akbatı AVM karşısında yer alıyor.



Makyol İnşaat satış ofisi

Tel: (0212) 351 41 51

Web: http://www.makyol.com.tr/tr

Ayşe Büşra...