29 / 03 / 2024

Makyol İnşaat telefon

Makyol İnşaat telefon

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi Eyüpsultan’da açıldı.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Makyol Gayrimenkul’den 300 milyon liralık yeni proje!

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yaptığı açıklamada Büyükçekmece Gölü manzaralı arazi üzerinde 300 milyon TL değerinde yatırıma başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde!

Makyol İnşaat imzası ile Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde yapılacak..

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Makyol İnşaat telefon Haberi

Makyol İnşaat telefon

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.


Bugüne kadar adını köprü, otoyol, havalimanı gibi projelerle duyuran Makyol, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. Şirket, 5 yıl içinde üretmeyi hedeflediği 5 proje için gayrimenkul geliştirilebilecek 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.


Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerin Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu da olacağını kaydetti. Projeler içinde en küçük arazinin Beylikdüzü olduğunu dile getiren Tüfekçi, Bahçeşehir Akbatı Alışveriş Merkezi yanındaki arsalarında yapacakları projenin yüzde 20 daha büyük olacağını söyledi.


‘Doğru zaman, doğru yer’


Arazi stoklarına rağmen konut üretimi için beklediklerini belirten Tüfekçi, “Makyol’un inşaat sektöründe elde...