26 / 04 / 2024

Makyol İnşaat yeni proje

Makyol İnşaat yeni proje

Toplam 500 'ün üzerinde konutun yer alması planlanan proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alıyor. Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 351 41 51 olarak belirlendi.

Makyol İnşaat 5 yeni projeye hazırlanıyor!

Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Firma, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projelere başlayacak...

Makyol İnşaat İstanbul'da 5 yıl içinde 5 yeni proje inşa edecek!

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Makyol İnşaat Bahçeşehir'de 450 konut ve AVM inşa edecek!

Altyapı işlerinde tecrübeli Makyol, konut sektöründe de büyüyecek. İstanbul’da yaklaşık 1 milyon metrekare arsası bulunan firma, yatırıma Beylikdüzü’nden başladı. Sırada Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece ve Beykoz var.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi Eyüpsultan’da açıldı.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

Makyol İnşaat yeni proje Haberi

Makyol İnşaat yeni proje

Yaklaşık 20 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Makyol İnşaat Esenyurt Projesi'nde toplam 500 'ün üzerinde konutun yer alması planlanıyor.


Esenyurt Projesi konum bilgisine göre TEM yolu üzerinde, Esenyurt Gişeleri'ne gelmeden Akbatı AVM karşısında yer alıyor.


Akbatı Alışveriş Merkezi'nin tam karşısında yer alacak olan proje Makyol İnşaat'ın, Beylikdüzü Makyol Yaşam'dan sonra Esenyurt'taki yeni projesi olarak yükselecek.


Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarasının 0212 351 41 51 olarak belirlendiği proje için çizimler seçim sonrasında hazırlatılması planlanıyor. 



Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim!

Tel: (0212) 351 41 51

Web: http://www.makyol.com.tr/tr

Tülay...