28 / 03 / 2024

Makyol Yaşam fırsat

Makyol Yaşam fırsat

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Oppo A96'ya indirim fırsatı! MediaMarkt'tan yeni yıl sürprizi!1 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden biri olarak bildiğimiz MediaMarkt Oppo A96'da indirime gitti. Bu fırsatı sakın kaçırmayın, acele edin! İşte 25 Aralık 2022 MediaMarkt Oppo A96 fiyat listesi ve özellikleri...

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan Eden Grove İngiltere, Surrey'de hayata geçiriliyor...

Nuvo Dragos’ta 36 ay için sıfır faiz fırsatı!

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Gedizler Evre 2'de hemen tapu, hemen yaşam!

Gedizler Yapı imzası ile hayaya geçirilen Evre 2 projesi hemen tapu, hemen yaşam fırsatı sunuluyor. Proje, Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor...

MİNT, EDGE sertifikası ile çevreye duyarlı yaşam fırsatı sunuyor!

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018!

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Makyol Yaşam fırsat Haberi

Makyol Yaşam fırsat

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!


Elli yılı aşkın süredir inşaat sektöründe, gerek üst yapı gerekse altyapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımları ile ülke ekonomisine katkıda bulunan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile 31 Mayıs’a kadar ev sahibi olanlara %20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor.


Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında keyifli bir yaşam sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü metrobüs durağına, hastanelere,  sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu...