28 / 03 / 2024

Malatya Arena ne zaman bitecek

Malatya Arena ne zaman bitecek

Malatya'da, dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yaklaşık yüzde 75'i tamamlandı

Malatya Arena inşaatı devam ediyor mu?

Malatya Arena Stadı’nda işler yeniden durma noktasına geldi. İnşaatın yapımını sürdüren firma aylar önce iflas erteleme talebinde bulunmuş ve az sayıdaki taşeron işçiyle Malatya Arena’daki çalışmalarına devam edeceğini belirtmişti.

Malatya Arena'nın inşaatı devam ediyor!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Elazığ Karayolu üzerine İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Arena Stadının yüzde 40 oranında tamamlandığını belirterek "Malatya Stadyumunun fiziki gerçekleşme oranı yüzde 40" dedi

Malatya Arena'nın çelik konstrüksiyonlarının yüzde 57'si takıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Arena yükseliyor. Malatya Arena'nın inşaatında yüzde 60 oranında yol alındı...

Malatya Arena'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Arena yükseliyor yüklenici firma aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Arena'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye 2. Ligi Beyaz Grup'ta yoluna doludizgin devam eden ve PTT 1. Lig'in en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Yeni Malatyaspor'da yapımı devam eden Malatya Arena'nın bitirilmesi için uğraşılıyor

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena ne zaman bitecek Haberi

Malatya Arena ne zaman bitecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde yapımına başlanan, dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı.


Battalgazi ilçesi İnönü Üniversitesi Yerleşkesi karşısında, yaklaşık 136 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen stat, UEFA ve FIFA kriterlerinde, çim zeminden itibaren 6 kat yüksekliğinde, 25 bin kişi kapasiteli yapılıyor.


Stat yapım ihalesini ilk alan firmanın iflas etmesinin ardından bir süre bekleyen daha sonra farkı bir firmaya ihale edilerek kaldığı yerden çalışmalarına devam edilen stadın en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarının yanı sıra mimari olarak engellilerin de rahatça kullanabileceği, engelli ve refakatçi koltuğunun da bulunacağı şekilde inşa edilen stat etrafında 271'i kapalı,...