18 / 04 / 2024

Malatya Arena Stadında son durum

Malatya Arena Stadında son durum

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı.

Malatya Arena Stadı'ndaki şantiye kaldırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı.

Malatya Arena Stadı 2017'de teslim edilecek!

Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.Statta çalışmalar tamamen dururken, şantiyede sadece güvenlik görevlisinin bulunduğu belirtildi. Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin de 2017 olarak değiştirildiği öğrenildi.

Malatya Arena Stadı Ağustos 2016'da tamamlanacak!

Malatya İnönü Stadı yeniden elden geçirilerek sezona hazırlanırken yeni yapılan Arena Stadının 2016 yılının Ağustos ayında hizmete gireceği açıklandı.

Malatya Arena'da son durum!

TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Stadın zemininde yaşanan sıkıntı nedeniyle inşaat gecikmeli olarak başlamıştı.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Malatya Arena Stadında son durum Haberi

Malatya Arena Stadında son durum

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı.  Eylül ayına kadar süre tanınan, ancak o süreyi de kullanamayan yüklenici firma, Toplu Konut İdaresi Başkanlığfnın (TOKİ) fesih kararını vermesinin ardından stattan ayrılmaya başladı.  Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2012 yılında temeli atılan ve Malatya'nın en büyük sportif yatırımı olma özelliğini taşıyan Malatya Arena Stadı için TOKİ, yüklenici firma ile görüşüp, fesih kararı vermişti.  Fesih kararı sonrası yüklenici firma ilci Holding, Malatya'daki malzemelerini götürmeye başladı. TOKl'nin yüklenici firma ile feshi gerçekleştirdikten sonra statla ilgili yeni bir süreç başlayacak.  Malatya Arena Stadı'nın kontrol mühendisi Hurşit Kuşçu, bundan sonraki süreçte idare olarak TOKİ'nin vereceği kararın büyük önem taşıdığını kaydetti.  Kuşçu,...