19 / 04 / 2024

Malatya Arena Stadının inşaatı durdu mu

Malatya Arena Stadının inşaatı durdu mu

Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.Statta çalışmalar tamamen dururken, şantiyede sadece güvenlik görevlisinin bulunduğu belirtildi. Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin de 2017 olarak değiştirildiği öğrenildi.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Malatya'da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Stadı'nın yapımında sona gelindi. Yüzde yüzde 95'i tamamlanan stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanıldı.

İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı. İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı....

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadının inşaatı durdu mu Haberi

Malatya Arena Stadının inşaatı durdu mu

Malatya Arena Stadı için yeniden ihale süreci başladı.İnşaatın yapımını sürdüren firma aylar öncesinde iflas erteleme talebinde bulunmuş ve az sayıdaki taşeron işçiyle Malatya Arena’daki çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı.Ancak firma ağır aksak giden çalışmaları da yürütemez duruma gelince, Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.

Statta çalışmalar tamamen dururken, şantiyede sadece güvenlik görevlisinin bulunduğu belirtildi.


Gençlik ve spor Bakanlığı’nın Türkiye’ye FİFA ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı’nın temeli 2012 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı.


Bu arada son gelişmelerin ardından Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin de 2017 olarak değiştirildiği öğrenildi.

Statta hala elektrik, doğalgaz, zemin, çatı, sıva ve çevre düzenlemesi gibi işlerin yapılmadığı ifade ediliyor.

İnşası Malatya Arena Stadı...