29 / 03 / 2024

Malatya asansörlü otopark nerede

Malatya asansörlü otopark nerede

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla asansörlü tam otomatik katlı otopark projesini hayata geçirecek.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Yeni Otopark Yönetmeliği yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan "Otopark Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yürürlüğe girdi...

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Murat Oral, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı sunumda Otopark Yönetmeliği'nin 31 Mart'ta yürürlüğe girmesi için öneride bulundu. 

Otopark Yönetmeliği 2021'de yürürlüğe girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Son aşamaya gelinen Otopark Yönetmeliği'nin 2021 yılında yürürlüğe gireceği açıklandı...

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebi TBMM'de!

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 3 ay ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 31 Mart'a ertelendi...

Kentsel dönüşümle yüksek kira getirisi fırsatı!

Mega kent İstanbul hem deprem bölgesinde olması hem de çarpık kentleşmesiyle dikkat çeken bir şehir. Kentsel dönüşüm ise hem insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlıyor hem de asansör, otopark, sosyal alan gibi olanaklar sunuyor.

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, kira gelirleriyle eski eserleri onarıyor!

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, vakıf mülklerinden aldığı kira gelirleriyle hem eski eserleri onarıyor hem de bazı sosyal yardımlar yapıyor.

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Malatya asansörlü otopark nerede Haberi

Malatya asansörlü otopark nerede

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla asansörlü tam otomatik katlı otopark projesini hayata geçirecek.


Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Malatya merkezde yaşanan trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla Ulaşım Master Planı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesinin, otopark ile ilgili sorunları çözmek için de yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığı belirtildi. Özellikle son yıllarda dünya genelinde gerek çok büyük alanlara ihtiyaç duyulmaması, gerek giriş ve çıkışların daha hızlı bir şekilde yapılabilmesi ve gerekse dar alanlarda çok daha fazla aracın park etmesine imkan sağlayan asansörlü tam otomatik katlı otopark projesi üzerinde durulduğu kaydedildi.

Fizibilite çalışmaları devam eden tam otomatik katlı otopark sistemlerinin normal betonarme otoparklara göre aynı alana daha fazla...