19 / 04 / 2024

Malatya asfalt

Malatya asfalt

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Malatya Büyükşehir'den 50 kilometre asfalt!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Pütürge'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge’de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Malatya Darende'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

Malatya Kale'ye asfalt müjdesi!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

Malatya Darende'ye 22 kilometre asfalt!

Maski Genel Müdürlüğü tarafından Darende’de kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının yapıldığı 6 mahallede sıcak asfalt serimi, bir mahallede de bakım onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi asfalt ekiplerince yapıldı.

Malatya Kuluncak'ta 42 kilometre asfalt çalışması yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor. Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Malatya asfalt Haberi

Malatya asfalt


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakıran, Pelitli, Düzyol,  Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte kent genelinde yol çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde bu çalışmalarını artırdı. Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve 5 mahallenin ulaşımını sağlayan 12 kilometrelik grup yolu asfaltlanıyor.

Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmalarının yanısıra sözkonusu mahalle merkezlerinde de asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Bölgede geçtiğimiz yıl da yol genişletme, alt yapı ve asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin ulaşım sorunlarını büyük oranda çözdü.

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Malatya kent merkezine25 kilometreuzaklığında olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Geçmişte yol, su gibi sorunlarımızı çözmek muazzam çaba...