28 / 03 / 2024

Malatya Beydağı dönüşüm projesi

Malatya Beydağı dönüşüm projesi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Malatya'da devam eden Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etap ihalesi gerçekleştirildi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Yeşiltepe Belediyesi'nden kentsel dönüşüm vurgusu!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe'de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

Malatya Beydağı dönüşüm projesi Haberi

Malatya Beydağı dönüşüm projesi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Tüfenkci, davetleri üzerine Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Malatya’ya geleceğini açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, mahallelilerin kentsel dönüşümle ilgili taleplerini dinleyen Tüfenkci, çözüm önerileri üzerine mahallelilerle bilgi alış verişinde bulundu. Tüfenkci, Kurum'un Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını çözeceğini söyledi.

Bakan Kurum’un kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları anlatacaklarını belirten Tüfenkci, “Kentsel dönüşümle ilgili bir yol haritası belirlememiz gerekiyor. Bu konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ilettik. Kendisini Beydağı Mahallemize de davet ettik. İnşallah sıkıntıları ve mağduriyetleri yerinde görsün ve neler yapılması gerektiğine hep birlikte karar verelim” dedi.


Tüfenkci, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un gelmesiyle bu işe yön vereceğiz. Birçok platformda bu meselenin...