16 / 04 / 2024

malatya büyükşehir belediyesi

malatya büyükşehir belediyesi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında imar ağırlıklı maddeler görüşülecek.

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Malatya Büyükşehir Nisan toplantıları sona erdi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının son birleşimini 19 Nisan Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Birleşimde gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı, bugün saat 14.00’da gerçekleştirilecek, toplantıda imar maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.

Malatya eski otogarı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Malatya tarihi Karakaş Konağı restore edilecek!

Malatya kültüründe önemli bir yere sahip olan ancak, yıllardır atıl vaziyette bulunan tarihi Karakaş Konağı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle ayağa kaldırılıyor.

Malatya Hürriyet Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezinde bulunan ve yeşil dokusuyla Malatyalıların sıkça uğradığı Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı’nda yürüttüğü düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi!

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya Sanat Adası'nın çevre düzenlemesi de tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Bankası yanında oluşturulan Sanat Adası’nın, içerisinde planlanan Sanat Sokağı ve Gençlik Merkezi inşaatından sonra çevre düzenleme çalışmaları da tamamlandı.

Malatya Pütürge'de asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Arazi yapısı dağlık ve yüksek, mahalleleri ise dağınık olan Pütürge’de yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’nin önemli grup yollarının büyük kısmında genişletme ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Malatya Doğanşehir'de sokak ve meydan düzenleme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalleye dönüşen köylerde geleneksel yapıyı bozmadan, sokak ve meydan düzenleme çalışmalarına başlandı.

Malatya Külliyesi inşaat çalışmaları tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan Külliye inşaatı, ince işçiliğiyle birlikte tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Külliye, kısmen hizmet vermeye başladı.

Malatya'da bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Malatya merkez ile ilçelerdeki altyapısı tamamlanan alanlarda kaldırım, bisiklet ve yürüyüş yolları yapıyor.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Malatya Hatunsuyu Caddesi asfaltladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca Mahallesi sınırları içinde bulunan Hatunsuyu Caddesi’ni asfaltladı. Çevre yolu altında bulunan Kaynarca Mahallesi sınırlarından geçen Hatunsuyu Caddesi asfaltlanarak kışa hazır hale getirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi bugün toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk toplantısını bugün saat 14:00'de gerçekleştirecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 Aralık'ta toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısı 7 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen 4. birleşimle sona erdi.

Malatya Büyükşehir'den 23.8 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerindeki 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşülecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan olan meclis toplantısında imar görüşülecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

malatya büyükşehir belediyesi Haberi

malatya büyükşehir belediyesi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını, 11 Nisan Çarşamba günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan toplantı gündeminde imar ağırlıklı maddeler görüşülecek.

Malatya Büyükşehir Nisan Ayı Meclis Toplantısında ayrıca, Encümen üyelerinin seçimi ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre ve Sağlık, Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Komisyonu, Ulaşım Komisyonu ve Hukuk İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimi de...