20 / 04 / 2024

malatya büyükşehir park projeleri

malatya büyükşehir park projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı teknik ve fiziki altyapı hizmetlerinin yanı sıra, sosyal hayatı değiştirecek projelere de imza atmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya Büyükşehir Belediyesi kira alacaklarını erteledi!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait iş yerlerine ait kira alacaklarının ertelenmesine karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

malatya büyükşehir park projeleri Haberi

malatya büyükşehir park projeleri


Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı teknik ve fiziki altyapı hizmetlerinin yanı sıra, sosyal hayatı değiştirecek projelere de imza atmaya devam ediyor.

Alt yapı ve yol hizmetlerini hızlı bir şekilde devam ettiren Büyükşehir Belediyesi; ilçelerde vatandaşların dinlenme, eğlenme ve spor yapmaları amacıyla  ilk olarak Doğanşehir ilçesi Erkenek mahallesinde hayata geçirdiği  park projesinin ardından, şimdi de Kale ilçesi  Kıyıcakmahallesinde 6,5 dönümlük park yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kıyıcak mahallesine, yaptırılacak olan park projesinin içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, piknik alanları  ilefıtnees alanı yer alıyor.6630 metrekarelik park alanının yaklaşık  3000 metrekarelik alanı yeşil alan olarak değerlendiriliyor.

İhalesi yapılan parkın, kısa zaman içerisinde inşaatına başlanarak, bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi. 



Malatya Büyükşehir...