25 / 04 / 2024

malatya cadde yenileme çalışmaları

malatya cadde yenileme çalışmaları

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya Barguzu Caddesi değişiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçe sınırları içinde bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Mimar Sinan Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesinde devam eden değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya Battalgazi yolunda dönüşüm başlıyor!

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Malatya Beydağı TOKİ son teslim tarihi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3. Bölge'de son konut teslim tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 120 bin 38 ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

malatya cadde yenileme çalışmaları Haberi

malatya cadde yenileme çalışmaları


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Kent genelinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarını son sürat sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda çevre düzenleme çalışmaları da yapıyor. Altyapısı baştan aşağı yenilenen Tevfik Temeli Caddesi de standartlara uygun hale getiriliyor.


Çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü Tevfik Temelli Caddesi, düzenlemelerin ardından Malatya’nın en güzel ve nezih caddelerinden biri haline gelecek.



Malatya Büyükşehir...