24 / 04 / 2024

malatya deprem konutları

malatya deprem konutları

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

Malatya'daki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da konut yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Malatya'da 100 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ Silivri'de meydana gelen deprem nedeniyle Malatya'da hasar alan everin yerine inşa edilen 100 konut hak sahiplerine teslim edildi. 

Malatya deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Malatya'da depremzedeler için inşa edilen deprem konutları için geri sayım başladı. 10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer konutları inceledi.

Malatya'daki depremzedelere villa konforunda köy evi!

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'daki depremzedeler, lüks bir villayı andıran konutlarda yaşamlarına devam etmenin sevincini yaşıyor.

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

Malatya'da depremzedeler için yeni konutlar inşa ediliyor!

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan köy konutlarının bir kısmının yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğinden bahsetti.

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da 5 bin 24 deprem konutu inşa ediliyor!

24 Ocak'ta Malatya'da yaşanan deprem nedeniyle evlerini kaybeden depremzedeler için, 5 bin 24 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya'daki depremzedelerin konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'daki depremzedelere konut müjdesi verdi. Çalık, "Yıl sonuna kadar 2 bin konutun yapımı tamamlanarak vatandaşlarımıza teslim edilmiş olacak" dedi. 

Murat Kurum: Pütürge'deki konutlar Ekim'de teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ekim ayı içerisinde Pütürge merkezdeki konutların teslimini yapıyor olacağız" dedi.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da yeni konut yapımı Şubat sonu başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Malatya'da ağır hasarlı binalardan taşınmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve taşınma yardımı verileceğini söyledi ve, "Yeni konutlara şubat sonu, mart başı başlayacak ve en geç yıl sonuna kadar da tamamlanacak süreci inşallah başlatmış olacağız" dedi.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Hatay'da 33 noktada deprem konutlarının inşaat çalışmaları devam ederken konutların yıl sonunda 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

malatya deprem konutları Haberi

malatya deprem konutları

Anadolu Ajansı'ndan Orhan Yoldaş'ın haberine göre, Adalet ve Kalkınma partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın iletişim ofisinden yaptığı açıklamaya göre, Şubat ayının ikinci haftasında 499 konutun kura çekimi gerçekleştirilecek.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca ve Kaynarca mahallelerinde yapım aşaması tamamlanan TOKİ deprem konutlarında incelemede bulunan Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AFAD Malatya İl Müdürü Mustafa Türker, Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ İl Sorumlusu Emrah Acar'ın deprem konutlarıyla ilgili toplantısına katılım gösterdi.

Toplantı sonrasında konuşan AK partili Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yakınca mahallesinde 22 blok halinde 499 ev inşa edildiğinin altını çizerek, konuyu şöyle detaylandırdı: 

"Hava şartları ve tedariklerdeki aksamalar nedeniyle 499 konutun kuralarını şubat ayının ikinci haftasında çekip,...