18 / 04 / 2024

malatya depremzede konutları

malatya depremzede konutları

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'daki depremzedeler, lüks bir villayı andıran konutlarda yaşamlarına devam etmenin sevincini yaşıyor.

Malatya'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar yükseliyor!

Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan evlerin 200 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlar masaya yatırıldı!

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremde konutları ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlara ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.  

Bülent Tüfenkci'den Malatyadaki depremzedelere müjde!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2015 yılında Malatya’da Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde yaşanan deprem sonucunda konutları hasar gören depremzedelere müjde verdi. 

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri aralık ayında gerçekleştirilecek.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

malatya depremzede konutları Haberi

malatya depremzede konutları

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan  6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'daki depremzedeler, lüks bir villayı andıran konutlarda yaşamlarına devam etmenin sevincini yaşıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Geçen yıl yaşanan depremde Malatya'nın Doğanyol, Pütürge, Kale, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri olumsuz etkilendi.

Depremde bazı binalar yıkıldı, çok sayıda bina da ağır hasar aldı. Depremden hemen sonra harekete geçen ve yardım faaliyetlerini sürdüren ekipler, devletin şefkatli elini depremzedelere uzattı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından şehirde depremzedeler için 5 bin 24 konutun yapımı ihale edildi, inşaat çalışmalarına başlanan 3 bin 815'inden 309'u Kale, 208'i Pütürge'de hak sahiplerine teslim edildi.

1555 köy evi ihale edildi

Kırsalda yaşayan ve hayvancılık yapan depremzedeler için de köy tipi konutlar inşa edildi. Bu kapsamda Battalgazi, Kale, Doğanyol, Pütürge ve Arguvan ilçelerinde...