19 / 04 / 2024

Malatya Hürriyet Parkında sona yaklaşıldı

Malatya Hürriyet Parkında sona yaklaşıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezinde bulunan ve yeşil dokusuyla Malatyalıların sıkça uğradığı Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı’nda yürüttüğü düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Malatya Hürriyet Parkında sona yaklaşıldı Haberi

Malatya Hürriyet Parkında sona yaklaşıldı

20 dönümlük bir alana sahip olan Hürriyet Parkı’nda yeşil doku korunurken, kafeterya ve lokanta binalarında fiziki değişiklikler yapıldı. Parkın ortasına 2 bin metrekare büyüklüğünde biyolojik bir gölet yapan Büyükşehir Belediyesi, çocukların vazgeçemediği oyun alanını da büyüttü. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların yapıldığı Hürriyet Parkı’nda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Malatya’da yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Çakır, mevcut yeşil alanların da korunup daha kullanılabilir bir hale getirilmesi için uğraştıklarını ifade etti. Çakır, Hürriyet Parkı’ndaki çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını ve kısa bir süre sonra Malatyalıların beğenisine sunulacağını söyledi. Kernek, Kanalboyu ve Hürriyet Parkı’nın da Malatya’nın sembol noktaları olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Hürriyet Parkı’nın, Kernek ve Kanalboyu ile bütünleşmesini sağlıyoruz. Türkülere konu olan Kernek’te çalışmalarımızı tamamladık....