25 / 04 / 2024

Malatya Kale park projeleri

Malatya Kale park projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı teknik ve fiziki altyapı hizmetlerinin yanı sıra, sosyal hayatı değiştirecek projelere de imza atmaya devam ediyor.

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Battalgazi ve Kale ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya Kale'de tarımsal araziler imara açılıyor iddiası!

Malatya’nın Kale ilçesi Soğukpınar ve Düztarla mahallelerinde yer alan 2 bin dönümlük tarımsal arazinin belediye tarafından imara açıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin yetkililerden açıklamalar geldi.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya Bent Mahallesine 26 konteyner ev yerleştirilecek!

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale ilçesinde meydana gelen 4,9 şiddetindeki depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu...

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Malatya Büyükşehir ağır hasarlı yapıları yıkıyor!

Malatya şehir merkezi başta olmak üzere, merkez dışında Doğanyol, Kale ve Pütürge’de hasar tespiti sonrası yıkım kararı çıkan yapılar yıkılıyor.

Malatya'da ağır hasarlı evler yıkıldı!

Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde Malatya'nın Kale ilçesinde ağır hasar gören evler kontrollü yıkıldı...

Malatya'da ağır hasarlı caminin minaresi yıkıldı!

Malatya Kale'de bir caminin minaresi yaşanan depremde hasar gördü. Minare kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Malatya'da depremde hasar gören 37 bina yıkılacak! 

Malatya Battalgazi'de 10, Kale'de 1, Doğanyol'da 24, Pütürge'de ise 2 olmak üzere 37 binanın yıkılmasına karar verildi...

Malatya Kale park projeleri Haberi

Malatya Kale park projeleri


Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı teknik ve fiziki altyapı hizmetlerinin yanı sıra, sosyal hayatı değiştirecek projelere de imza atmaya devam ediyor.

Alt yapı ve yol hizmetlerini hızlı bir şekilde devam ettiren Büyükşehir Belediyesi; ilçelerde vatandaşların dinlenme, eğlenme ve spor yapmaları amacıyla  ilk olarak Doğanşehir ilçesi Erkenek mahallesinde hayata geçirdiği  park projesinin ardından, şimdi de Kale ilçesi  Kıyıcakmahallesinde 6,5 dönümlük park yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kıyıcak mahallesine, yaptırılacak olan park projesinin içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, piknik alanları  ilefıtnees alanı yer alıyor.6630 metrekarelik park alanının yaklaşık  3000 metrekarelik alanı yeşil alan olarak değerlendiriliyor.

İhalesi yapılan parkın, kısa zaman içerisinde inşaatına başlanarak, bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi. 



Malatya Büyükşehir...