26 / 04 / 2024

Malatya külliye projesi son durum

Malatya külliye projesi son durum

Sosyal belediyecilik hizmetlerinde örnek belediyeler arasında yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Samsun İlkadım yeni hizmet binası külliye gibi olacak!

Temeli 10 Mayıs 2017'de atılan Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii projesi külliye şeklinde tasarlandı.

2017 Zekeriyaköy Köy projesi kampanyası!

Emlak Konut GYO'nun kampanyasına katılan Zekeriyaköy Köy projesi 1.167 adet ev ve 26 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor. İşte 2017 Zekeriyaköy Köy projesi kampanyası...

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Devlet Demiryolları'nın lojistik köy projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Demiryolları tarafından açıklanan lojistik köy projesi hakkında soru önergesi hazırlayarak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Ankapark ve Külliye’ye 5 mahkemeden onay!

Ankapark ve Külliye’ye, 5 mahkemeden onay çıktı. TMMOB ve bağlı odalar, AOÇ’deki plan iptalleri için açtıkları davaları bir bir kaybetti. 2010 imar planları geçerli oldu.

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa ediliyor.

Fikirtepe Uplife Kadıköy Projesi!

Fikirtepe Uplife Kadıköy Projesi için ön talepler toplanıyor. Uplife Kadıköy'de 650 konut ve 20 ticari birim olacak...

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Folkart'tan İzmir Ildırı Körfezi Projesi'ne destek!

İzmir lldırı Körfezi Projesi, Çeşme'ye hayat verecek. Bakan Mehmet Özhaseki, "Çeşme, 12 ay yaşayacak" vurgusunu yaptı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "İlgi, Çeşme'nin üzerinde olacak" dedi.

Malatya külliye projesi son durum Haberi

Malatya külliye projesi son durum

Sosyal belediyecilik hizmetlerinde örnek belediyeler arasında yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. İpek caddesinde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.


Malatya'nın ilk Külliyesi olma özelliği taşıyan bu proje, aynı zamanda ilk kapalı semt pazarı olma özelliği de taşıyor. Külliye, aynı zamanda ikinci kata yapılan Kültür Merkezi ve cami-mescid ile de örnek bir proje niteliğinde.


Giriş katında esnaflar için pazar yeri, ikinci katında da cami, sınıf, atölye, fitnes, toplantı salonu ve kafeteryaların bulunduğu proje büyük oranda tamamlanırken, önümüzdeki aylarda hizmete girmesi planlanıyor.


İpek Caddesi üzerinde yapılan Külliye, 3 özellikli bir proje. Giriş katı Semt Pazarı olarak düzenlenen Külliye’nin ikinci katında ise Cami ve Kültür Merkezi bulunuyor. 270...