19 / 04 / 2024

Malatya Külliyesi nerede

Malatya Külliyesi nerede

Malatya'da, cami ve kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Malatya Kernek Külliyesi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kernek Külliyesi'ni yeniliyor.

Yalova'ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek!

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bölgede inşa edilecek Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, külliyenin kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına Milli Mücadele Anıtı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi giriş kapısı karşısına "15 Temmuz 2016 Milli Mücadele Anıtı" yapılması kararlaştırıldı.

Samsun'a Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi inşa ediliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi'nde inşa edilen cami ve külliyede sona gelindi. Proje, Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi olacak.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Nevşehir Külliyesi'nin inşaatında son durum!

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilen Nevşehir Külliyesi 11 bin 500 kişinin ibadetini sağlayacak. Külliye, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi de üstlenecek.

Erzincan Terzibaba Külliyesi'nin temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzincan Belediyesi hayata geçirdiği Terzibaba Külliyesi'nin temelini attı.

Samsun İlkadım'a Beştepe Külliyesi modeli!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından bölgeye İlkadım Belediyesi yeni belediye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binasının Beştepe Külliyesi gibi olacağını söyledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 11 Nisan Meydanı Projesi içerisinde hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Bursa Kalemdar Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Bursa Yunuseli'de hayata geçirilen Kalemdar Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde sona gelindi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Kuzeykent Camii ve Külliyesi Haziran'da tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kuzeykent Camii ve Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Malatya Külliyesi nerede Haberi

Malatya Külliyesi nerede

Malatya'da, cami ve  kültür merkezi ile semt pazarından oluşan kentin ilk külliyesinin yapım çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından İpek Caddesi'nde yaptırılacak külliyenin giriş katında esnaflar için pazar yeri, ikinci katında ise cami, sınıf, atölye, fitness ve toplantı salonu ile kafeteryalar bulunacak. Büyük oranda tamamlanan külliyenin, gelecek aylarda hizmete girmesi planlanıyor. Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Çakır, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, külliyenin sosyal belediyecilik alanında örnek bir proje olduğunu belirtti. Şu anda ince işçiliği devam eden külliyenin gelecek aylarda hizmete sunmayı hedeflediklerini belirten Çakır, şunları kaydetti: "Malatya'da ilk kez yapılan külliye, bölgesel olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Ancak ben inanıyorum ki burası açıldığı zaman Malatya genelindeki bütün vatandaşlarımız buraya gelerek, buradaki hizmetlerden faydalanacaklar. Kendi bölgelerine yapılması...