24 / 04 / 2024

malatya kütüphaneleri

malatya kütüphaneleri

Melekbaba Semt Konağı’nda gerçekleştirilen Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışına; Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Müdürü İhsan Gençay, ilgili ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı...

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Konya Yazma Eserler Kütüphanesi'nin ihalesi 14 Mart'ta!

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası yapımı için ihaleye çıkıyor. İhale sürecinin tamamlandığını söyleyen Baloğlu, ihalenin 14 Mart'ta yapılacağını söyledi.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

Turgut Özal Kütüphanesi hizmete girdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptırılan 17 SODES destekli Turgut Özal Kütüphaneleri için, Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan Turgut Özal Kütüphanesi önünde toplu açılış töreni düzenlendi.

Malatya'ya modern kütüphaneler geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe merkezinde modern tarzda projelendirilmiş kütüphaneler yapılıyor. Öğrencilerin sınavlara daha nezih ortamlarda hazırlanmasını sağlamak amacıyla Turgut Özal Kütüphanesi Projesi hayata geçirildi.

Malatya'da kütüphane binası yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesince mini kütüphane yapılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesince okuma alışkanlığının arttırılması hedefleniyor.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

Sivas'taki çocuk oyun kütüphanesine kayak simülatörleri kurulacak!

Sivas'ta yapımı devam eden Çocuk Oyun Kütüphanesine "kayak simülasyon merkezi" kurulacağı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, gündeme getirdiği kayak simülasyon merkezinin kurulması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne yemekhane ve kütüphane binası yapılacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Merkezi Kütüphane yapım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu yemekhane ve kütüphane bina yapım işi 750 takvim günü sürecek.

Kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önem verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kötü yönetilen kentleşmenin risklerine gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi. Topbaş, "Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım" adlı toplantısında konuştu.

Edremit Zeytinli'de belediyeye ait bina kütüphane olacak!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Başkan Saka başkanlığında yapıldı. Zeytinli Mahallesinde bulunan belediyeye ait bir binanın Halk Kütüphanesi şubesi olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığına bedelsiz tahsisine karar v

Gaziantep'te kahvehaneler kütüphane oluyor!

Şehitkamil Belediyesince başlatılan " Kahvehaneden Kıraathaneye Geçiş " projesi kapsamında 90 kahvehaneye kütüphane kurularak, müşterilerin kitap okuyup arkadaşlarıyla sohbet edeceği ortamlar oluşturuldu.

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı!

Rusya Sosyal Bilimler Akademik Enstitüsü Kütüphanesi yandı. 1 milyonu aşkın tarihi belge ve kitap kül oldu..

malatya kütüphaneleri Haberi

malatya kütüphaneleri


Malatya merkez’de Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışı törenle yapıldı.


Melekbaba Semt Konağı’nda gerçekleştirilen Melekbaba Semt Kütüphanesi’nin açılışına; Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Müdürü İhsan Gençay, ilgili ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Vali Vasip Şahin, kitapların önemine temas ederek, “50’nci yılını kutladığımız ‘Kütüphaneler Haftası’ çerçevesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Sodesle Gelişen Ufuklar (SODES) projesi kapsamında Melekbaba Semt Konağında bulunan Melekbaba Okuma Merkezinde kundan kütüphanemizin açılışına hoş geldiniz” dedi.


Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak yaklaşık 450 çocuğun eğitim aldığı Malatya Belediyesine ait Melekbaba Semt Konağı içerisinde bin 56 kitabın yer aldığı kütüphane oluşturarak bu bölgede yaşayan çocuk ve gençleri mahallelerinde kitapla buluşturmak ve onlara kitap...