19 / 04 / 2024

Malatya Milletvekili Öznur Çalık

Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Malatya’da 4 binden fazla konut bu ay teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yaptığı son dakika açıklamasında Malatya’da Aralık Ayı içerisinde 4 bin 500 konutun çekilecek kurayla hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Emekliye 15 bin liralık bayram ikramiyesi resmen Meclis'te! Emeklilere bayram öncesi bomba haber!

CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyelerinin 15 bin lira olarak ödenmesi için kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündeminde!

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Faizsiz konut sistemi neleri kapsayacak?

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, meclise sunulan faizsiz konut edinme sistemi ile ilgili detayları anlattı. 

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık Haberi

Malatya Milletvekili Öznur Çalık

Partili yöneticilerle birlikte Doğanşehir ilçesine giden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, hastane binasında incelemelerde bulundu. Hastanedeki eksikliklerin kısa sürede giderilerek en kısa sürede hizmete gireceğini söyleyan Çalık, yetkililerden bilgi aldı. Çalık, hastanenin kısa sürede hizmete girmesi için ellerinden gelen tüm desteği ve çabayı göstereceklerini söyleyerek, “Doğanşehir ilçemiz 5 yıldızlı bir hastaneye kavuşuyor” dedi.


Çalık, daha sonra beraberinde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından yapımı üstlenilen Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun başlayan inşaat alanında incelemelerde bulundu. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “Meslek Yüksekokulun’un yüzde 51’ini ben yapıyorum, yüzde 49’unu ise üniversitemiz yapacak. Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl yetişemezse, önümüzdeki yıl meslek yüksekokulu bitirilerek hizmete girecek. Doğanşehir’e layık bir Meslek Yüksekokulu yapıyoruz” diye konuştu.


Milletvekili Öznur Çalık...