20 / 04 / 2024

Malatya Salköprü Kapalı Spor Salonu

Malatya Salköprü Kapalı Spor Salonu

Salköprü Spor Salonu’nun açılış töreninde Malatya protokolü ile amatör spor camiası bir araya geldi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı tören sırasında Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları tarafından yapılan gösteriler nefesleri kesti.

Salköprü Kapalı Spor Salonu yarın açılıyor!

Salköprü’de yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonu, bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak 8 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak olan açılış törenine, tüm vatandaşlar davet edildi.

Salköprü Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılarak hizmete açılan Yeşiltepe bölgesindeki spor kompleksinden sonra, Salköprü Mahallesi’nde yapılan Kapalı Spor Salonu da hizmete hazır hale getirildi.

Malatya Salköprü Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Daha önce İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ancak faaliyete girmeden atıl duruma gelen Çavuşoğlu Spor Salonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılarak spor yapmaya hazır hale getirildi.

SON DAKİKA: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cuma ve hafta sonu bazı saatlerde kapatılacak! 

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri için çalışmalar başladı. Bu kapsamda İstanbul'da da düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bazı saatlerde kapalı olacak. İşte köprünün kapalı olacağı saatler...

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya Salköprü Kapalı Spor Salonu Haberi

Malatya Salköprü Kapalı Spor Salonu


Fiziki Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, spor tesislerinde de Malatya’ya önemli tesisler kazandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Yeşiltepe bölgesinde Spor Kompleksi yaparak amatör sporun hizmetine sunan, Yaşam ve Spor Merkezini bitme aşamasına getiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Salköprü Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Kapalı Spor Salonu’nu hizmete açtı.

8 Ekim Perşembe günü Kapalı Spor Salonu’nun açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi. Saat 14.00’de düzenlenen törene Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci, Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, TSO Başkanı H.Hasan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKF Genel Başkanı Seyfullah...