19 / 04 / 2024

Malatya stad projesi

Malatya stad projesi

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya’nın yeni stadında tribünler yükseliyor!

TOKİ, spor yatırımları kapsamında Doğu illerine önemli tesisler yapıyor. Malatya’da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli stadyumda bunlardan biri. Tribünleri yükselen stadyumun yüzde 40’ı tamamlandı.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Malatya Stadı kiraya verilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantıda Malatya Stadı'nın kiraya verilmesi de görüşülecek.

Malatya stad projesi Haberi

Malatya stad projesi

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada “Tüm Malatyalılar gibi biz de stadın bakanımız tarafından teslim alınıp, bize verileceği günü bekliyoruz. Öyle tahmin ediyorum, Nisan sonu Mayıs başı gibi belki bir iki son maç yeni statta oynatılabilir” dedi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde İHA’ya açıklamalarda bulunan Sadi Fındıklı, mevcut yüklenici firmanın kendi üzerine düşen işleri bitirmek üzere olduğunu ancak stadın devralındıktan sonra maç oynanması için bir süre daha bekleneceğini belirti.


“Stadyumun bitmesi bu nedenle biraz zaman alabilir”

Evkur Yeni Malatyaspor’un bu sezonun son maçlarını yeni statta oynayabileceğini kaydederek, “Stat yapılırken ilk aşamada görülemeyen bazı eksiklikler oluyor, projede olmayan, ya da sonradan revize edilen işler çıkıyor. Bunlar locaların bölünmesinden, soyunma odalarına kadar diğer eksiklikleri...