25 / 04 / 2024

Malatya Stadı ne zaman açılacak

Malatya Stadı ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Malatya Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Malatya'da inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Stadı'nın yapımında sona gelindi. Yüzde yüzde 95'i tamamlanan stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanıldı.

Malatya yeni stadına kavuşuyor!

Malatya’ya yapılan ve henüz ismi netleştirilmeyen yeni statta bir süredir devam eden çim serme işlemi bugün itibariyle tamamlandı.

Malatya Stadı'nın inşaat çalışmalarında sona geliniyor!

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nda, zeminde yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle, gecikmeli devam eden inşaatın fiziki gerçekleşmesinin yüze 60 oranında olduğu bildirildi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya Stadı ne zaman açılacak Haberi

Malatya Stadı ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda detaylı inceleme yaptı. 


İncelemeleri sırasında eksikleri de tespit eden Dursun Türk, stadyumun zemini de inceledi.


Türkiye'nin 81 ilinde yapılan hizmetleri yerinde incelediklerini kaydeden Dursun Türk, "Stadyum 1,5 yıl gecikti. Türkiye'nin en iyi müteahhitlerinden biriydi ama ekonomik sıkıntıya girdi. Bu yüzden Malatyalılar'a özür borcumuz var" dedi. 


Stadyumun şu anda maç oynanabilir hale geldiğini, ancak bazı eksikleri olduğunu belirten Dursun Türk, bunların giderileceğini, beklentilere değdiğini anlatırken de şunları söyledi:


"Ligler Ağustos'un ikinci yarısında başladığında maç oynayabilecek hale getirilecek."


"Zemin bugün çok iyi durumda. Stadyumda şu anda biletleme açısından eksiğimiz...