25 / 04 / 2024

Malatya Turizm Master Planı

Malatya Turizm Master Planı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planı 'nın yenilenmesi için harekete geçti.

Malatya Turizm Planı yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planının yenilenmesi için harekete geçti. Turizm yenilenmesi çerçevesinde; bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda yapıldı.

Malatya Turizm Master Planı yenilenecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planı’nın yenilenmesi için harekete geçti. Toplantıda konuşan Saffet Atik, planlamaların klasik ve geleneksel çalışmalar olduğunu belirtti.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Malatya'da restore edilen evler turizme kazandırıldı!

Malatya Yeşilyurt'ta Sokak Sağlıklaştırma Projesi restore edilen evler turizm amaçlı kullandırılmaya başlandı.

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Grup Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Mouma tarafından kuruldu. 

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Malatya'da kerpiç evin TRT'ye tahsis edilmesi mecliste konu oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin turizm merkezi olarak duyurduğu kerpiç evlerden ikisini TRT'ye ve bir vakfa tahsis etmesi mecliste konu oldu..

Malatya Turizm Master Planı Haberi

Malatya Turizm Master Planı

2011 yılında yapılan Malatya Turizm Master Planı yenileniyor. Turizm Master Planı'nm yenilenmesi çerçevesinde, Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yüksek Şehir Plancısı Saffet Atik'in konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Erol Yiğit, şube müdürleri ve teknik personeller katıldı. 



Toplantıda konuşan Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yüksek Şehir Plancısı Saffet Atik, planlamaların klasik ve geleneksel çalışmalar olduğunu belirterek, Antalya, Adapazarı, Bolu, Zonguldak gibi şehirlerde yapılan planlamalardan örnekler verdi. Dünya Turizm Örgütü'nün bir unsur üzerinde durduğunun altını çizen Atik, "Dünya Turizm Örgütü yerel kültürün ön plana çıkarılmasını istiyor. Kentler bu planları yaparken atılımın hangi alanda olacağına karar vermeli. Tarım mı? Turizm mi? Sanayi mi? Buna karar...