24 / 04 / 2024

Malatya Yeşilyurt yıkım

Malatya Yeşilyurt yıkım

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

iPhone 12 mini'ye büyük indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

iPhone almak isteyen kişilere Turkcell Pasaj'dan müjdeli haber geldi! Turkcell Pasaj, iPhone 12 mini'ye büyük bir indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da iPhone 12 mini fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Malatya Yeşilyurt yıkım Haberi

Malatya Yeşilyurt yıkım

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un mahallelerinin değişim sürecinde olduğunu söyledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Çınar, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşler Müdürlüğünün ilçe genelinde yaptığı hizmetleri yerinde inceledi. Çınar, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Yeşilyurt’u gelecek nesillere bırakmak için 4,5 yıl içerisinde ciddi adımlar attıklarını söyleyen Çınar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf, katılımcı, çözüm odaklı, tüm kesimlerin görüşlerini alarak Yeşilyurt’umuza hizmet ediyoruz. Amacımız; vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt’u gelecek nesillere bırakmaktır. Farklılık oluşturacak, dikkat çekici ve ilçemizin sosyal yaşam seviyesini yükseltecek projelerimizi halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Yeşilyurt’un geleceğine kalıcı eserler bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Malatya’nın batıya açılan penceresi konumundaki güzel ilçemiz, son dönemlerdeki yatırım ve projelerle artık kabuğuna...