23 / 04 / 2024

Malatyada cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi

Malatyada cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ceyhan'ın cadde ve bulvarları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.

Malatyada cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi Haberi

Malatyada cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi

Büyük Mustafa Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan cadde de ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, içme suyu, kanalizasyon hatlarını yeniledi. Diğer kurumlara ait hatlar da yenilenerek caddenin altyapısı sorunsuz hale getirildi. Ayrıca, yağmur suyu drenaj kanallarının yapıldığı cadde de üst yapı çalışmaları devam ediyor. Caddedeki çalışmalarını Tahtalı Minare Camisi’ne kadar tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 550 metrelik bölümde kaldırım, yol ve cep otoparkların yapım işini tamamladı. 3 bin metrekare parke taşı, bin 200 metrekare de kilit taşının kullanıldığı çalışmalar Rahmi Akıncı Lisesi’nin önünde devam ediyor. Yol genişliğinin 4 metre olarak planlandığı Halep Caddesi’ne bağlanan ara sokaklar da tamamen yenileniyor. Çalışmaların devamında cadde üzerinde aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak. Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı Halep Caddesi’nin yepyeni bir görünüme kavuştuğunu...