25 / 04 / 2024

Malatyaya ilk kez külliye yapılıyor

Malatyaya ilk kez külliye yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Euro tarihte ilk kez 32 TL'yi gördü!

Euro/TL kuru tarihte ilk kez 32 lirayı gördü. Dolar kuru ise 29,10 lira seviyesine kadar yükseldi. Bu rakamlarla döviz kurları tarihin en yüksek rakamlarını test etti. 

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

İlk kez atanmak üzere memur alımı başladı! O belediye tek tek açıkladı! 10 memur, 12 zabıta memuru alacak! 

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi ilk kez atanmak üzere memur alımı yapacağını açıkladı. Tek tek  açıkladığı ilanda 10 memur ve 12 zabıta memuru alımı yapacağı yer alıyor. İşte detaylar...

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

İlk kez ev sahibi olacaklar için yeni düzenleme yolda! Faiz oranı ve vade ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz geçtiğimiz günlerde ilk kez ev sahibi olacaklar için destek sağlanacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili ayrıntılar gelmeye başladı, faiz oranı ve vade ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Selçuk Geçer ilk kez bu kadar kesin konuştu! Dolar eylülde tam tamına bu kadar olacak! Sakın satmayın...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer Eylül ayında doların ne kadar olacağını söyleyerek, ilk kez bu kadar kesin konuştu. 

Bankalar musluğu kıstı, kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı!

Bankaların kredi faizlerini arttırmasından sonra ticari kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı. İşte detaylar...

Dolar yükselecek yükselecek tam da bu seviyede duracak! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Dolar, borsa ve piyasalar ile ilgili önemli yorumlarda bulunan Ekonomist Evren Devrim Zelyut, yükselen doların hangi seviyede durağını açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı.

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Malatyaya ilk kez külliye yapılıyor Haberi

Malatyaya ilk kez külliye yapılıyor


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından İpek Caddesi’nde yaptırılan ve Camii, Kültür Merkezi ile Semt Pazarı’ndan oluşan Külliye’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor.


Malatya’nın ilk külliyesi olma özelliği taşıyan bu proje, aynı zamanda ilk kapalı semt pazarı olma özelliği de taşıyor. Külliye, aynı zamanda ikinci kata yapılan Kültür Merkezi ve cami-mescid ile de örnek bir proje niteliğinde. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, giriş katında esnaflar için pazar yerinin, ikinci katında da cami, sınıf, atölye, fitnes, toplantı salonu ve kafeteryaların bulunduğu projenin büyük oranda tamamlandığı, önümüzdeki aylarda hizmete gireceği belirtildi.


Açıklamanın devamında, “İpek Caddesi üzerinde yapılan külliye, 3 özellikli bir proje. Giriş katı Semt Pazarı olarak düzenlenen Külliye’nin ikinci katında ise Cami ve Kültür Merkezi bulunuyor. 270 m2 + 80 m2’lik asma katıyla birlikte...