19 / 04 / 2024

Maltepe ali kılıç

Maltepe ali kılıç

İstanbul’un ilk gecekondu mahallelerinden Gülsuyu ve Gülensu’da kentsel dönüşüm 2017’de başlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, semt sakinleriyle ortaklaşa hazırlanan projenin örnek bir dönüşüm olacağını söyledi...

Ali Kılıç, Maltepe Meydan projesi için birlik çağrısı yaptı!

Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.

Maltepeli çocuklara spor ve kültür merkezi kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Buluşmaları kasamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kılıç "Kurban kesim alanında çocuklar için spor merkezi ve kültürel-sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar kuracağız." dedi.

Maltepe Belediyesi dünyaya açılıyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, özel davetli olarak bir heyetle Çin'e ziyarette bulundu. Kılıç, Anqing Belediye Başkanı Wei Xiao Ming'le görüştü. Başkan Kılıç ve beraberindeki heyet, Pagoda Tapınağı'nı ziyaret etti.

Ali Kılıç: Maltepelilere kentsel dönüşüm sözü verdi!

Başıbüyük Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'nin rantını yine Maltepelilere aktarmak için çalıştıklarını belirtti. Kılıç "Kentsel dönüşüm konusunda sizleri kimseye muhtaç ettirmeyeceğim" dedi.

Maltepe'deki kentsel dönüşümü uzmanlarla masaya yatırıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Göreve geldiğimiz günden bu yana dayatan değil danışan bir belediye olacağız dedik. Bu kapsamda kentsel dönüşümü halkın yararına gerçekleştirmek istiyoruz' dedi.

TOBB'dan Maltepe Fuarı'na tam destek!

Ali Kılıç, Anadolu Yakası Maltepe'de yapılacak Uluslararası Fuar ve de Kongre Merkezi ile ilgili görüştüğü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Maltepe'ye botanik park yapılacak!

Maltepe Belediyesi'nin "Mahalle Buluşmaları" onuncu gününde, Çınar Mahallesi ile sürdü. Küçükyalı E.C.A. Elginkan llkokulu'nda halkla bir araya gelen Kılıç, sorunları dinleyip, tek tek not aldı.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç icralık mı oldu?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Kılıç hakkında çıkan yolsuzluk iddialarını yanıtladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hakkında çıkan yolsuzluk iddialarına ilişkin AK Partili meclis üyeleri tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Maltepe ali kılıç Haberi

Maltepe ali kılıç

İstanbul’un ilk gecekondu mahallelerinden Gülsuyu ve Gülensu’da kentsel dönüşüm 2017’de başlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, semt sakinleriyle ortaklaşa hazırlanan projenin örnek bir dönüşüm olacağını söyledi...


Çarpık kentleşmenin yoğun olarak görüldüğü İstanbul Maltepe’deki Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde kentsel dönüşüm heyecanı yaşanıyor. 2017 sonbaharında ilk kazma vurulacak, 14 bin 310 yapıdan 13 bin 500’ü dönüşüme girecek.


Yaklaşık 35 bin kişinin yaşadığı Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde yapılan plana göre 7 bin 536 metrekare çocuk parkı, 3 bin 634 metrekare dini tesis, 28 bin 328 metrekare okul, 92 bin metrekare yeşil alan, 900 metrekare sağlık tesisi ve 8 bin 340 metrekare de spor tesisi yapılacak.


Gülsuyu ve Gülensu’yu kentse dönüşüm projesinin planlarını mahalleliyle birlikte yaptıklarını dile getiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bu bir modeldi...