26 / 04 / 2024

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç

Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından 2014 yılından bugüne aralarında bayan kuaförleri, erkek berberleri, yeme-içme yerleri de olmak üzere 2 bin 499 işletmeye ruhsat verildi..

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde vatandaşın istediği olacak!

“Bu toplantıları daha önce sabahları yapıyorduk ama sizden gelen istek üzerine akşamları da düzenlemeye başladık" diyen Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “Kentsel dönüşümde temel anlayışımız, vatandaşlarımız ne istiyorsa o olacak şeklinde” diye konuştu.

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Gülsuyu-Gülensu planları Maltepe Belediye Meclisi'nde!

Başkan Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm planlarının tamamlanıp, meclis gündemine alındığını belirterek, “Gülsuyu ve Gülensu mahalle halkının istekleri doğrultusunda, birlikte karar almak istiyoruz" dedi.

Maltepe'de yerinde dönüşüm yapılacak!

Maltepe Belediyesi’nin Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırladığı imar planı, ‘yerinde dönüşüm’ modeli ile mahalleliyi göçe zorlamayacak. Başkan Kılıç’ın “En geç sonbaharda çözeceğim” dediği imar planları tamamlandı.

Maltepe meydan projesiyle değişecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe’de, trafiği de yer altına alacağız” dedi.

Ali Kılıç Maltepe'de kentsel dönüşüm toplantısı yaptı!

Gülsuyu Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sizleri kentsel dönüşüm adı altında, modern sürgüne yollayacak bir anlayışı asla ama asla kabul etmeyeceğim” dedi.

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Maltepe M'EXP0 projesi için imza kampanyası başladı!

İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan ve 900 milyon Avro'ya mal olacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXP0) için imza kampanyası başladı.

Maltepe'de 8 bin riskli bina var!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı. Kılıç, Maltepe'deki riskli binalarıda açıkladı

Maltepe'de kadın matbaası kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türkiye'de bir ilke imza atacaklarını belirterek, "Maltepe'de kadınlar için pozitif ayrımcılık uygulayarak onların çalışabileceği bir matbaa kurmak için start verdik" dedi.

Maltepe'deki kurban kesim alanı gençlere açılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, projelerinden bahsederek, Cevizli'de, Carrefour'un arkasında yer alan kurban kesim alanını tamamen kapatıp, orada gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacağı merkezler yapmak istiyoruz.

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

550 bin nüfusluk Maltepe’nin çok önemli sorunları olduğuna dikkat çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi.

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Kılıç, M'Expo Center projesine destek istedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fuar projesi için destek arıyor!

Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısına katıldı. M'Expo Center için destek istedi. Kılıç, ''Maltepe FUAR projemize destek istiyorum'' dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Haberi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç

Maltepe Belediyesi, 2014 yılından bu yana 2 bin 499 işletmeye ruhsat verdi. İlçede ruhsatsız hiçbir işletme bırakmamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Maltepe Belediyesi,  verilen ruhsatlardan, 4 milyon 131 bin 195 lira gelir elde etti. 

Maltepe Belediyesi'nden alınan habere göre Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından, Başkan Kılıç’ın göreve geldiği 2014 yılından bugüne, aralarında bayan kuaförleri, erkek berberleri, yeme-içme yerleri de olmak üzere 2 bin 499 işletmeye ruhsat verildi. Bu ruhsatlardan bin 116’sını 291’ini gayri sıhhi müessese, 189’unu umuma açık ve 903’ünüyse sıhhi diğer müesseseler oluşturdu.  

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halka sağlığı için işletmelerin ruhsatlandırılması ve kayıt altına alınmasının önemini çok iyi biliyoruz. Bu anlamda göreve başladığımız gün ilk olarak ilçemizin...