19 / 04 / 2024

Maltepe Belediyesinin 5 yıllık stratejik planı hazır mı

Maltepe Belediyesinin 5 yıllık stratejik planı hazır mı

Maltepe Belediyesi’nce hazırlanan 5 yıllık “Stratejik Planı”nın sunumu gerçekleştirildi. Stratejik planlamada Maltepe’nin vizyonu, mavi, yeşil, yaşanabilir, dünya standartlarında bir kent olmak şeklinde belirlendi. İşte o plan...

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Söğüt tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Onur Keleş tarafından kuruldu.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Maltepe Belediyesinin 5 yıllık stratejik planı hazır mı Haberi

Maltepe Belediyesinin 5 yıllık stratejik planı hazır mı

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz tarafından, Meclis Toplantı Salonu’nda, yaklaşık 4 ay önce başlatılan 2015-2019 yılları Stratejik Planı ile ilgili, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, şefleri ve amirleri bilgilendirildi. Toplantı sonrası Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından da bir toplantı düzenlendi.


3 Aşamalı Stratejik Plan!


Maltepe Belediyesi’nin vizyon, misyon ve stratejik planının anlatıldığı toplantıda, stratejik plan ve dünya kentleri ölçeğinde üzerinde çalışılmış olan stratejik planlar üzerinde duruldu. Ayrıca, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün değişen İş Kontrol Yönetmeliği hakkında da katılımcılar bilgilendirildi. Bilgilendirme toplantısında bir sunum yapan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, “Stratejik planımız 3 aşamalı olarak oluşturduk. Önce kurum analizlerimizi yaptık, bizlere destek olacak bilgileri edindik. Daha sonra paydaşlarımızla belediyeler ölçeğinde bir ilk sayılabilecek şekilde bir arama konferansı düzenleyerek, Maltepe’nin öncelikli sorunlarını...