23 / 04 / 2024

maltepe nar lfie teslim

maltepe nar lfie teslim

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 5 peşinat ödediği Narlife projesi, Tepe İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Satışların devam ettiği proje, 29 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Maltepe'de 26 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Maltepe Belediye Başkanlığı, Maltepe Çınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Maltepe Çınar parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Maltepe Çınar parseli için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Maltepe Çınar'da 1 parsel için 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe İlçesi, Çınar Mahallesi, 1 adet parsel için 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hangök İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangök İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Atış tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi, Dizdar İşhanı'nda kuruldu.

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renli İnşaat Nakliyat Hafriyat Gıda Temizlik ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Seçil Demirbozan tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, A.Kahveci Caddesi, Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

Tellioğlu An Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu An Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tellioğlu ve Necmettin Tellioğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Bahçeler Sokak'ta kuruldu.

Dilek Dış Ticaret Taahhüt ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Dış Ticaret Taahhüt ve Turizm Limited Şirketi, Yunus Nazırlı tarafından 75 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Meş Yapı İnşaat Ayakkabı ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meş Yapı İnşaat Ayakkabı ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Meral İbar tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

DE Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

DE Mimarlık Anonim Şirketi, Dursun Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 300 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de İstanbul İl'i, Maltepe, Çınar Mahallesi, Başakçı Sokak'ta kuruldu.

Yazdıç İnşaat Metal Nakliye ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazdıç İnşaat Metal Nakliye ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yazdıç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Vesta Elektromekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Elektromekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevahir Miçi tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Çınar Mahallesi 'nde kuruldu.

Maltepe Nar Life'ta daire teslimlerine başlandı!

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

maltepe nar lfie teslim Haberi

maltepe nar lfie teslim

Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks olarak tasarlandığı Narlife projesi, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükseliyor.




3 bloktan meydana gelen Narlife'ta yer alan daireler 203 bin TL ile 975 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Proke, Tepe İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Konutların  daireler 39,92 metrekare ile 158,59 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Nar Life'ta toplam 609 adet daire mevcut. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


29 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanan Tepe İnşaat Nar Life projesinde yer alan dairelerin 2014 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Maltepe Narlife'ın sosyal alanları arasında; açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, sauna, fitness salonu,...