19 / 04 / 2024

mamak 870 konut

mamak 870 konut

Mamak ilçesinde üç ayrı mahallede yürütülen proje kapsamında 870 konutun temeli Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin katıldığı törenle atıldı.

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu!

Merakla beklenen Endeksa verilerine göre, Türkiye'de ortalama konut fiyatı 467 bin 870 TL oldu...

Tüketici kredilerinin 277 milyar 870 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından her hafta düzenli şekilde yayınlanan bültene göre, tüketici kredilerinin  277 milyar 870 milyon Türk Lirası konut kredilerinden oluştu.

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...

Ankara Mamak'a 4 bin 477 yeni konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mamak'ta 4 bin 477 konut inşası için düğmeye bastı.

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi!

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, Mamak Eserkent Sosyal Konut kuraları ne zaman çekilecek? Mamak Eserkent Sosyal Konut kura çekimi tarihleri 2021...

Ankara ihtiyaç konutlarının şartları belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  tarafından maddi durumu iyi olmayan evli çiftlere ve 65 yaş üstü vatandaşlara kiralanacağı Mamak 400 konut için şartlar belirlendi. 

Ankara Mamak'ta konut mağduru kalmayacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

mamak 870 konut Haberi

mamak 870 konut

Mamak Belediyesi, Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nin temellerini attı. 


Temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgiıl, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Mamak Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle uygulanan proje kapsamında 574 bin metrekarelik alanda 5 bin 420 konut yapılacak. 


Yeni yerleşim alanında konutların yanı sıra, 4 cami, 2 ticaret merkezi, 4 okul, 1 (Aşevi)Kızılay Binası ve 2 sosyal kültürel tesis yer alacak. 


"Ortak oluyoruz" Proje kapsamında vatandaşların yüzde 91'i ile anlaşma sağlandığını kaydeden Akgül, "Projeye ilk adım atarken vatandaşlarımızla defalarca toplantı yaptık, görüşlerini aldık. Karşılıklı iletişimle bugün artık temel atma aşamasına geldik....