25 / 04 / 2024

mamak abidinpaşa aile merkezi açıldı

mamak abidinpaşa aile merkezi açıldı

Ankara Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirtti..

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ankara'da 770 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

mamak abidinpaşa aile merkezi açıldı Haberi

mamak abidinpaşa aile merkezi açıldı

Mamak Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Abidinpaşa Aile Merkezi, Kapalı Pazaryeri ve Spor Alanı törenle açıldı. 

Açılışa Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak ilçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tesisin bölgeye ayrı bir değer katacağını belirterek, ilçedeki aile merkezi sayısının 11'e, kapalı pazaryeri sayısının da 9'a yükseldiğini kaydetti. 


Milliyet...